Köszönetajándék, Vendégajándék

Az esküvőn, lakodalmon adott vendégajándék nem túl régen terjedt el Magyarországon, ám annyira népszerű lett, hogy szinte nincs is manapság olyan esküvő, ahol nem lenne köszönetajándék.

Sőt, egyre gyakrabban kérnek vendégajándékot szülinapi zsúrokra, keresztelőkre is.

A vendégajándék eredeti célja, hogy az ifjú pár/ ünnepelt megköszönje vendégeinek az eseményen való megjelenést, a kapott ajándékot; illetve másik célja, hogy a vendég haza tudjon vinni valamit emlékbe a jeles napról.

A köszönőajándék lehet mézeskalács, fényképes- egyedi feliratos csokoládé, cukorka, gyertya vagy fürdősó szépen csomagolva, vagy bonbonmanók...


A családi ünnepeken kívül céges rendezvényeken is találkozhatunk ilyen "üdvözlő"ajándékokkal, melyeken a cég logója, szlogene található meg.

Az esküvő/rendezvény egész költségvetéséhez képest szinte jelentéktelen összegért hozzá lehet jutni ezekhez a kis ajándékokhoz, ám értékük annál nagyobb: igazán egyedi, emlékezetes aprósággal tudjuk vendégeink jó hangulatát "megindítani", az apró figyelmesség maradandó emléket hagy mindenkiben.


A SzilvaDekor célja, hogy olyan vendégajándékokat készítsen, melyeket nem lehet akárhol megvenni, amiben egyedi ötlet és egyedi kivitelezés van.
Ha bármilyen egyéni ötletetek van, akár egészen elképesztő is, vagy a már meglévő kínálatból tetszene valami, keressetek meg és kiötlünk valamit!Eddigi köszönetajándékokból egy kis ízelítő, ötletadó itt!