A TI VÉLEMÉNYETEK


"Teljesen el vagyok bűvölve, olyan szép minden, nekem főleg ezek a tolltartók tetszenek, egyelőre kiraktam mindkettőt celofánostul az íróasztalomra, és csak csodálom őket :))
A barátnőm meg nagyon örült a derékmelegítőnek, úgyhogy ott is teljes siker."
Ági
" Fantasztikus ötleteket kaptam szeretteim megörvendeztetésére, köszönöm!"
Kinga
"Megkaptam a csomagot.Nagyon köszönjük, tök jó lett. Ezt a feladatot is nagyon jól megcsináltad, mint a többit is amikről olvastam. Még egyszer köszönjük."
Szilvia


"Kedves, gyors, kommunikatív, együttműködő alkotó, aki teljesítette minden kívánságom, elképzelésem, és egy igényes, szép munkát kaptam."
Bea


"Nagyon aranyosak a kulcstartók,szép, minőségi munka! Csak ajánlani tudom a készítőt. Köszönöm."
 Ramóna

"Már meg is érkezett a derékmelegítő! Mintha rám öntötték volna!:) Nagyon jó minőségű anyagból szép, igényes munka! Nagyon-nagyon tetszik!:) Köszönöm!"
Erzsi

"Én szeretném megköszönni a gyönyörű munkádat - a külön kérésünkre megtervezett formájú köszönőajándékokat! Nagyon tetszett mindenkinek. Nekünk is; úgyhogy egyet titokban mi is eltettünk magunknak:) Nagyon örülök, hogy segítettél a saját elképzelés megvalósításában, amit senki más nem vállalt. Köszönjük. "
Eszter


"Köszönjük, hogy 2008.08.30-án még szebbé tetted az esküvőnket. Örültünk, hogy olyan embert találtunk, aki úgy tudta megvalósítani az elképzeléseinket, ahogy mi azt előre megterveztük. Az egyedi rendszámtábláinkat és ülésrendünket -, mely tökéletesen megegyezik a meghívónk mintájával - még mindig őrízzük, és évek múlva is örömmel, szép emlékeket idézve vesszük majd elő, ha nosztalgiázni támad kedvünk. :-)

Munkád precíz, pontos, látszik, hogy a megrendelők vágyait maximálisan próbálod kielégíteni. Az egyéni ötleteid pedig olyan házasulandóknak is segítségül szolgálnak, akiknek esetleg nincsenek saját elképzeléseik."

Köszönettel: Hajni és Jani


"Nagyon tetszenek az ékszereid és a csatok, pont az én ízlésvilágom, szeretem a virágokat!"
Judit


"Nagyon tetszett az esküvői dekoráció! Ízléses volt, de nem túldíszített.
Mindenkinek ajánlom a munkádat!!! Köszönjük szépen!"
Évi

"Királyak lettek a képeslapok!
Köszönjük! Nagyon ügyes vagy!"

 Viktor


"2009.09.05-én volt az esküvőm, melyre Te készítettél nekünk 64 db fényképes csokoládét. Gyönyörű munkát kaptunk Tőled, melyet a vendégeink is dícsértek, mókásnak, ötletesnek tartottak, és felettébb örült neki mindenki! Ezúton szeretném újból megköszönni Neked a precíz, pontos, szép munkát, a kedvességed! További sikereket és minden jót!"
Viki


"Köszönjük szépen az esküvőnkre készített  köszönőajándékokat. Nagyon szépek lettek és minden vendégünknek nagyon tetszett, és persze nekünk is. Még egyszer köszönjük."
Andrea


"Ezúton is nagyon szépen köszönöm azt a sok segítséget, amit az esküvőm kivitelezésében nyújtottál. Nagyon tetszett az egész vendégseregnek az ültető, a menükártyák, a gyertyadíszek, asztaldíszek,az általad készített meghívó is tökéletesen kielégítette minden igényünket. 
Köszönjük még egyszer."
Zita


"2008-09-13-án volt az esküvőnk, melyre Te készítetted a fényképes kis csokoládé köszönőajándékokat. Tökéletes, szép munkát adtál át, a megbeszélt határidőre. 1-2 darabot azóta is féltve őrzünk belőle. Köszönet érte, és sok sikert a további munkádhoz!"
Edina


"Ezúton köszönjük esküvőnkre készített ötletes és egyedi meghívót. Bárki látta, azt mondta hogy ő még ilyet nem látott. Nagyon elégedettek vagyunk munkáddal, és még egyszer köszönjük szépen."
Péter


"Életünk legnagyobb eseményéből vetted ki a részed, amikor lagzinkhoz és esküvőnkhöz készítettél meghívót, köszönetajándékot, fejdíszt az - akkor még - menyasszonyomnak. Örömmel láttam honlapodon, hogy 4 év távlatából is kiemelted ültetőkártyánkat, és első sorban szerepel a meghívónk, melyet alapötletünkből kiindulva fantasztikusan valósítottál meg.
További sok sikert!
Ui: ha legközelebb nősülök akkor is Téged kereslek :-) /de nem tervezem!/"
Imi


"A gyönyörű szíveket a megrendelés után gyorsan megkaptuk. Ezúton is köszönjük az igényes munkát, a rugalmasságot és a kedvességedet. Mindenkinek szívből ajánljuk."
 Veronika & Gábor