Fényképes csoki


Díszdobozos fényképes csokik
Több méretű dobozból válogathatsz, mindenképpen kérj aktuális árlistát és készletinformációt!
A dobozra is tervezek egyedi borítót, illetve akár minden csokin lehet más és más fotó!Ha a csoki elfogyott, még mindig ott marad emlékbe a díszdoboz...Köszönetajándék csoki
Az esküvőn, lakodalmon adott vendégajándék nem túl régen terjedt el Magyarországon, ám annyira népszerű lett, hogy szinte nincs is manapság olyan esküvő, ahol nem lenne köszönetajándék.
Sőt, egyre gyakrabban kérnek vendégajándékot szülinapi zsúrokra, keresztelőkre is.
Mindenki 1-1 csokit kap, általában érkezéskor a tányérján várja a vendéget a meglepi. Szoktak örülni neki! :)

A  köszönetajándék eredeti célja, hogy az ifjú pár/ ünnepelt megköszönje vendégeinek az eseményen való megjelenést, a kapott ajándékot; illetve másik célja, hogy a vendég haza tudjon vinni valamit emlékbe a jeles napról. Ültetőkártyaként is funkcionálhat, így még spórolhatsz is kicsit.


Cégeknek logós csoki
A családi ünnepeken kívül céges rendezvényeken is találkozhatunk ilyen "üdvözlő"ajándékokkal, melyeken a cég logója, szlogene található meg.

A SzilvaDekor célja, hogy olyan vendégajándékokat készítsen, melyeket nem lehet akárhol megvenni, fontosnak találom, hogy egyedi ötlet és egyedi kivitelezés legyen a köszönetajándék mögött!

Ha bármilyen egyéni ötletetek van, akár egészen elképesztő is, vagy a már meglévő kínálatból tetszene valami, keressetek meg és kiötlünk valamit!